ZWiK buduje Zaciszną strefę relaksu

ZWiK Sp. z o.o. w Oławie uprzejmie informuje, iż w pierwszej dekadzie lipca 2018 r. rozpoczął prace budowlane związane z zagospodarowaniem terenu, na którym znajduje się obiekt technologiczny sieci wodociągowej Stacja Podwyższania Ciśnienia, przy skrzyżowaniu ul. J. Iwaszkiewicza z ul. Zaciszną. Ich celem jest przebudowa tego terenu i udostępnienie mieszkańcom Oławy nowego zielonego miejsca rekreacyjnego – Zaciszną strefę relaksu. Jak informowaliśmy wcześniej w wyniku wyłonienia koncepcji architektoniczno-przestrzennej w ramach konkursy zorganizowanego dla studentów Akademii Sztuk Pięknych we Wrocławiu już wkrótce wszyscy oławianie korzystający w tej okolicy ze spacerów oraz rekreacji będą mogli odpocząć i zrelaksować się korzystając z ławek, zdroju ulicznego oraz orzeźwić się w wodnej mgiełce.

Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć z dnia 12.07.2018 r.:

Informacja: Użytkowanie Witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.